Bog & idéSara Kviat Bloch

Bøger skrevet af Sara Kviat Bloch

Læs mere om Sara Kviat Bloch
1 produkter
1 produkter
Tro
TroSara Kviat Bloch
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Tro

Mere om Sara Kviat Bloch

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Sara Kviat Bloch. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Bloch.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tro" i serien "Gyldendal viden" udgivet af Gyldendal - "Danske Verdensreligioner - Jødedom" i serien "Danske verdensreligioner" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Sara Kviat Bloch

Du kan bestille to bøger af Sara Kviat Bloch her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun købe Blochs bøger som hæftet. Bloch har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af Gyldendal.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Tro" af Sara Kviat Bloch

"Tro" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Gyldendal viden". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Sara Kviat Bloch "Danske Verdensreligioner - Jødedom"

Det er muligt at købe Sara Kviat Blochs "Danske Verdensreligioner - Jødedom" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Blochs serie "Danske verdensreligioner". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sara Kviat Bloch