Bog & idéSarah Abbondio

Bøger skrevet af Sarah Abbondio

Læs mere om Sarah Abbondio
4 produkter
4 produkter
Hæklede minidyr i luften
Hæklede minidyr i luftenSarah Abbondio
179,95 DKK
Hardback
(0)
Hæklede minidyr i luften
Hæklede minidyr i luften
Hæklede minidyr til vandsSarah Abbondio
179,95 DKK
Hardback
(0)
Hæklede minidyr til vands
Hæklede kaktusser
Hæklede kaktusserSarah Abbondio
99,95 DKK
Indbundet
(0)
Hæklede kaktusser
Hæklede sukkulenter
Hæklede sukkulenterSarah Abbondio
99,95 DKK
Indbundet
(1)
Hæklede sukkulenter

Mere om Sarah Abbondio

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Sarah Abbondio. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Abbondio.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hæklede sukkulenter" udgivet af Klematis - "Hæklede minidyr til lands" udgivet af Klematis - "Hæklede kaktusser" udgivet af Klematis

Sarah Abbondios bøger

Sarah Abbondio har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Abbondio fås blot som indbundet. Abbondios bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Klematis.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hæklede sukkulenter" af Sarah Abbondio

"Hæklede sukkulenter" kan købes som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klematis.

Sarah Abbondio "Hæklede minidyr til lands"

Hos Bog & idé er "Hæklede minidyr til lands" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Det er Klematis, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sarah Abbondio