Bog & idéSigne Eekholm

Bøger skrevet af Signe Eekholm

Læs mere om Signe Eekholm
2 produkter
2 produkter
Pissedårlig sygepleje
Pissedårlig sygeplejeIngrid Poulsen
129,95 DKK
Hæftet
(0)
Pissedårlig sygepleje
Fundamentals of Care
Fundamentals of CareTove Lindhardt Damsgaard
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Fundamentals of Care

Mere om Signe Eekholm

Signe Eekholm har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Fundamentals of Care". Det er Gyldendal, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Signe Eekholms "Fundamentals of Care"

"Fundamentals of Care" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Signe Eekholm fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Signe Eekholm