Bog & idéSøren Lauridsen & Kaj Halberg

Bøger skrevet af Søren Lauridsen & Kaj Halberg

Læs mere om Søren Lauridsen & Kaj Halberg
1 produkter
1 produkter
Fanø
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fanø mosaikSøren Lauridsen & Kaj Halberg
199,16 DKK
Indbundet
(0)
Fanø mosaik

Mere om Søren Lauridsen & Kaj Halberg

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Søren Lauridsen & Kaj Halberg. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Halberg.
Bøgerne fra Søren Lauridsen & Kaj Halberg kan købes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Fanø Mosaik" udgivet af Mathilde/Coffeetablebooks - "Fanø Tysk udg." udgivet af Mathilde/Coffetablebooks - "Fanø mosaik" udgivet af Mathilde/Coffeetablebooks - "Fanø mosaik" udgivet af Mathilde/Coffeetablebooks

Mere om Søren Lauridsen & Kaj Halbergs bøger

Du kan købe fire bøger af Søren Lauridsen & Kaj Halberg her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan bestille Søren Lauridsen & Kaj Halberg bøger i udvalgte formater. Halbergs bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Fanø Mosaik" af Søren Lauridsen & Kaj Halberg

Det er muligt at købe Søren Lauridsen & Kaj Halbergs "Fanø Mosaik" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Mathilde/Coffeetablebooks, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på tysk.

"Fanø Tysk udg." af Søren Lauridsen & Kaj Halberg

Det er muligt at købe Søren Lauridsen & Kaj Halbergs "Fanø Tysk udg." som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Det er Mathilde/Coffetablebooks, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Lauridsen & Kaj Halberg