Bog & idéSøren Narv Pedersen

Bøger skrevet af Søren Narv Pedersen

Læs mere om Søren Narv Pedersen
1 produkter
1 produkter
Ansatte - ansættelsesretten for funktionærer og ikke-funktionærer
Ansatte - ansættelsesretten for funktionærer og ikke-funktionærerSøren Narv Pedersen
1169,95 DKK
Hæftet
(0)
Ansatte - ansættelsesretten for funktionærer og ikke-funktionærer

Mere om Søren Narv Pedersen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udvalg af bøger skrevet af Søren Narv Pedersen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Narv Pedersens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ansatte" udgivet af Karnov Group - "Jobklausulloven med kommentarer" udgivet af Karnov Group

Bøger af Søren Narv Pedersen

Der er to tilgængelige bøger af Søren Narv Pedersen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Søren Narv Pedersen fås i flere forskellige formater. Narv Pedersens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af Karnov Group.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Ansatte" af Søren Narv Pedersen

Det er muligt at købe Søren Narv Pedersens "Ansatte" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Karnov Group.

Søren Narv Pedersen "Jobklausulloven med kommentarer"

Hos Bog & idé er "Jobklausulloven med kommentarer" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Karnov Group, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Narv Pedersen