Bog & idéSøren Peter Olesen

Bøger skrevet af Søren Peter Olesen

Læs mere om Søren Peter Olesen
5 produkter
5 produkter
Forskningsmetode i socialt arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forskningsmetode i socialt arbejdeSøren Peter Olesen
350,96 DKK
Hæftet
(0)
Forskningsmetode i socialt arbejde
Narrativ forskning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Narrativ forskningHanne Warming
323,96 DKK
Hæftet
(0)
Narrativ forskning
Viden og videnskabsteori i socialt arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Viden og videnskabsteori i socialt arbejdeSøren Peter Olesen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Viden og videnskabsteori i socialt arbejde
Hverdagslivet
BOEGERTILSTAERKPRIS
HverdagslivetJoseph A. Kotarba
458,96 DKK
Hæftet
(0)
Hverdagslivet
Potentialer i socialt arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Potentialer i socialt arbejdeSøren Peter Olesen
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Potentialer i socialt arbejde

Mere om Søren Peter Olesen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Søren Peter Olesen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Olesen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forskningsmetode i socialt arbejde" udgivet af Gyldendal - "Potentialer i socialt arbejde" udgivet af HansReitzels - "Narrativ forskning " i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Viden og videnskabsteori i socialt arbejde" udgivet af Gyldendal - "Beskæftigelsesfaglighed" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Jobcentre og klemte kvalifikationer" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Hverdagslivet" udgivet af Gyldendal - "Kvalitative udfordringer" udgivet af Gyldendal - "Potentialer i socialt arbejde" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Søren Peter Olesen

Søren Peter Olesen har ni bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Søren Peter Olesen bøger i flere forskellige formater. Søren Peter Olesen bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Søren Peter Olesens "Forskningsmetode i socialt arbejde"

Det er muligt at købe Søren Peter Olesens "Forskningsmetode i socialt arbejde" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Søren Peter Olesen "Potentialer i socialt arbejde"

Hos Bog & idé er "Potentialer i socialt arbejde" tilgængelig som e-bog (pdf-format). Med en e-bogs-udgave af "Potentialer i socialt arbejde" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Peter Olesen