Bog & idéSøren Solkær

Bøger skrevet af Søren Solkær

Læs mere om Søren Solkær
6 produkter
6 produkter
BLACK SUN
BLACK SUNSøren Solkær
499,95 DKK
Lærredsindbundet
(0)
BLACK SUN
Er du lykkelig nu?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Er du lykkelig nu?Barbara Berger
124,46 DKK
Paperback
(0)
Er du lykkelig nu?
PASSAGE
PASSAGESøren Solkær
499,95 DKK
Lærredsindbundet
(0)
PASSAGE
Starling
StarlingSøren Solkær
499,95 DKK
Hardback
(0)
Starling
Scenekunst på kanten
BOEGERTILSTAERKPRIS
Scenekunst på kantenBirgitte Dam
273,86 DKK
Indbundet
(0)
Scenekunst på kanten
Søren Solkær Portrætter 1993-2018
Søren Solkær Portrætter 1993-2018Søren Solkær
399,95 DKK
HARDBACK
(0)
Søren Solkær Portrætter 1993-2018

Mere om Søren Solkær

Hvis du leder efter en bog skrevet af Søren Solkær, kan du vælge i mellem et bredt udvalg til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Solkærs seneste bøger.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Søren Solkærs bøger udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "BLACK SUN" udgivet af Edition Circle - "BLACK SUN" udgivet af Edition Circle - "Beat City .4" udgivet af Gaffa - "Søren Solkær Portrætter 1993-2018" udgivet af Solkær Press - "Surface" udgivet af Gingko Press - "Souls" udgivet af Starbird Press - "Closer" udgivet af Starbird Press - "Closer" udgivet af Starbird Press

Mere om Søren Solkærs bøger

Der er otte tilgængelige bøger af Søren Solkær hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Solkærs bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Solkær er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"BLACK SUN" af Søren Solkær

Det er muligt at købe Søren Solkærs "BLACK SUN" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Edition Circle , der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"BLACK SUN" af Søren Solkær

Det er muligt at købe Søren Solkærs "BLACK SUN" som lærredsindbundet. Dette er en også en skøn bog fra Solkær, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Edition Circle .
Detaljer
Fulde navn:
Søren Solkær