Bog & idéSøs Bayer

Bøger skrevet af Søs Bayer

3 produkter
3 produkter
Grundfaglig viden om Profession og samfund
Grundfaglig viden om Profession og samfundBritta Dumstrei og Trine Holst Mortensen
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Grundfaglig viden om Profession og samfund
Dannelse til demokrati
Dannelse til demokratiSøs Bayer
149,95 DKK
Paperback
(1)
Dannelse til demokrati
Pædagogprofessionens historie og aktualitet
Pædagogprofessionens historie og aktualitetSøs Bayer
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogprofessionens historie og aktualitet

Mere om Søs Bayer

Her hos Bog & idé finder du et stort sortiment af bøger skrevet af Søs Bayer. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Bayers bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Menneske i verden" udgivet af Samfundslitteratur - "Dannelse til demokrati" udgivet af Samfundslitteratur - "Grundfaglig viden om Profession og samfund" udgivet af Akademisk Forlag - "Pædagogprofessionens historie og aktualitet" udgivet af U Press - "Pædagogprofessionens historie og aktualitet" udgivet af U Press - "Læring i daginstitutioner" i serien "Pædagogik og læring" udgivet af Dafolo

Bøger skrevet af Søs Bayer

Søs Bayer har seks bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Søs Bayer kan købes i samtlige formater. Søs Bayer bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Søs Bayers "Menneske i verden"

"Menneske i verden" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Dannelse til demokrati" af Søs Bayer

Det er muligt at købe Søs Bayers "Dannelse til demokrati" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søs Bayer