Bog & idéSonja Lyubomirsky

Bøger skrevet af Sonja Lyubomirsky

Læs mere om Sonja Lyubomirsky
1 produkter
1 produkter
Myterne om lykke
BOEGERTILSTAERKPRIS
Myterne om lykkeSonja Lyubomirsky
89,96 DKK
Hæftet
(0)
Myterne om lykke

Mere om Sonja Lyubomirsky

Der findes mange bøger skrevet af Sonja Lyubomirsky tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Lyubomirsky.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Myterne om lykke" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Myterne om lykke" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Bøger skrevet af Sonja Lyubomirsky

Du kan bestille to bøger af Sonja Lyubomirsky her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Sonja Lyubomirsky bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Lyubomirsky er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Myterne om lykke" af Sonja Lyubomirsky

Hos Bog & idé er "Myterne om lykke" tilgængelig som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Myterne om lykke" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Myterne om lykke" af Sonja Lyubomirsky

"Myterne om lykke" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sonja Lyubomirsky