Bog & idéSophie McKenzie

Bøger skrevet af Sophie McKenzie

Læs mere om Sophie McKenzie
1 produkter
1 produkter
Forsvundet
ForsvundetSophie McKenzie
99,00 DKK
e-bog
Forsvundet

Mere om Sophie McKenzie

Der er mange bøger skrevet af Sophie McKenzie til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra McKenzie.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Aftalt spil" udgivet af Flachs - "Forsvundet" i serien "Sommerfugleserien" udgivet af Carlsen - "Forsvundet " i serien "Sommerfugleserien" udgivet af Carlsen - "Forsvundet" i serien "Sommerfugleserien" udgivet af Carlsen

Bøger af Sophie McKenzie

Sophie McKenzie har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Sophie McKenzie kan købes i forskellige formater. McKenzie har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Aftalt spil" af Sophie McKenzie

Det er muligt at købe Sophie McKenzies "Aftalt spil" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Flachs, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Sophie McKenzie "Forsvundet"

Det er muligt at købe Sophie McKenzies "Forsvundet" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Forsvundet" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af McKenzies serie "Sommerfugleserien". Det er Carlsen, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sophie McKenzie