Bog & idéSteen Bach Christensen

Bøger skrevet af Steen Bach Christensen

Læs mere om Steen Bach Christensen
6 produkter
6 produkter
Hvide Skygger
Hvide SkyggerSteen Bach Christensen
99,95 DKK
EBOG
(0)
Hvide Skygger
Efter Fujiyama
Efter FujiyamaSteen Bach Christensen
69,95 DKK
e-bog
(0)
Efter Fujiyama
Hvide Skygger
STREAM
Hvide SkyggerSteen Bach Christensen
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Hvide Skygger
Krigens Tid
Krigens tidSteen Bach Christensen
109,95 DKK
e-bog
(0)
Krigens tid
Prousts hjerte
Prousts hjerteSteen Bach Christensen
69,95 DKK
e-bog
(0)
Prousts hjerte
Krigens Tid
STREAM
Krigens tidSteen Bach Christensen
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Krigens tid

Mere om Steen Bach Christensen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Steen Bach Christensen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Christensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvide Skygger" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Efter Fujiyama" udgivet af Saga - "Prousts hjerte" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Hvide Skygger" udgivet af Saga - "Prousts hjerte" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Spejlet i dig" i serien "Crossfire bøger" udgivet af Politikens Forlag - "Krigens tid" udgivet af Lytteratur - "Spejlet i dig" i serien "Crossfire bøger" udgivet af JP/Politikens Forlag - "Efter Fujiyama" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Krigens tid" udgivet af mellemgaard - "Hvide Skygger" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Krigens Tid" udgivet af mellemgaard - "Spejlet i dig" i serien "Crossfire bøger" udgivet af Gyldendal - "Spejlet i dig" i serien "Crossfire bøger" udgivet af Politikens Forlag

Bøger skrevet af Steen Bach Christensen

Der er 14 tilgængelige bøger af Steen Bach Christensen hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Christensens bøger fås i et udvalg af formater. Steen Bach Christensen bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Steen Bach Christensens "Hvide Skygger"

Hos Bog & idé er "Hvide Skygger" tilgængelig som lydbog. Du kan også altid have "Hvide Skygger" af Steen Bach Christensen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Efter Fujiyama" af Steen Bach Christensen

Det er muligt at købe Steen Bach Christensens "Efter Fujiyama" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saga.
Detaljer
Fulde navn:
Steen Bach Christensen