Bog & idéSteen Klitgård Povlsen

Bøger skrevet af Steen Klitgård Povlsen

Læs mere om Steen Klitgård Povlsen
4 produkter
4 produkter
En dag i juni
En dag i juniSteen Klitgård Povlsen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
En dag i juni
Den (gen)skabende bevidsthed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den (gen)skabende bevidsthedSteen Klitgård Povlsen
124,46 DKK
Hæftet
(1)
Den (gen)skabende bevidsthed
Bølger og linjer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bølger og linjerSteen Klitgård Povlsen
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Bølger og linjer
Joyce og...
Joyce og...Steen Klitgård Povlsen
149,95 DKK
Paperback
(0)
Joyce og...

Mere om Steen Klitgård Povlsen

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Steen Klitgård Povlsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Klitgård Povlsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mellem Lodbjerg og Løgstør." udgivet af Forlaget Klitgaard - "Bølger og linjer" udgivet af Klitgaard - "Modernistiske figurer" udgivet af Klitgaard - "Modernistiske figurer" udgivet af Klitgaard - "Modernistiske figurer II" udgivet af Klitgaard - "Den (gen)skabende bevidsthed" udgivet af Forlaget Klitgaard - "En dag i juni" udgivet af Forlaget Klitgaard - "Modernistiske figurer" udgivet af Klitgaard - "Forfatterens billede" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "I nuets spejl" udgivet af Gyldendal - "Dødens værk" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Mere om Steen Klitgård Povlsens bøger

Du kan finde 11 bøger af Steen Klitgård Povlsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Klitgård Povlsens bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Klitgård Povlsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Steen Klitgård Povlsens "Mellem Lodbjerg og Løgstør."

"Mellem Lodbjerg og Løgstør." kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Klitgaard.

"Bølger og linjer" af Steen Klitgård Povlsen

"Bølger og linjer" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klitgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Steen Klitgård Povlsen