Bog & idéSten Engelstoft

Bøger skrevet af Sten Engelstoft

Læs mere om Sten Engelstoft
2 produkter
2 produkter
Byen i landskabet - landskabet i byen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Byen i landskabet - landskabet i byenDarrin Bayliss
314,96 DKK
Indbundet
(0)
Byen i landskabet - landskabet i byen
Territorium, stat og nation
BOEGERTILSTAERKPRIS
Territorium, stat og nationHenrik Gutzon Larsen
80,96 DKK
Hæftet
(0)
Territorium, stat og nation

Mere om Sten Engelstoft

Der findes en del bøger skrevet af Sten Engelstoft på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Engelstoft.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Territorium, stat og nation" udgivet af Samfundslitteratur - "Territorium, stat og nation" udgivet af Samfundslitteratur - "Byen i landskabet - landskabet i byen" udgivet af GO Forlag

Bøger skrevet af Sten Engelstoft

Der er tre tilgængelige bøger af Sten Engelstoft hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Engelstofts bøger fås i udvalgte formater. Engelstofts bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Territorium, stat og nation" af Sten Engelstoft

"Territorium, stat og nation" er tilgængelig som ebog. "Territorium, stat og nation" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.

"Territorium, stat og nation" af Sten Engelstoft

"Territorium, stat og nation" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sten Engelstoft