Bog & idéStéphanie Surrugue

Bøger skrevet af Stéphanie Surrugue

Læs mere om Stéphanie Surrugue
4 produkter
4 produkter
Paris
BOEGERTILSTAERKPRIS
ParisNiels Lan Doky
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Paris
Det Store Bogtyveri
STREAM
Det Store BogtyveriStephanie Surrugue
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Det Store Bogtyveri
Ambassadøren
AmbassadørenStephanie Surrugue
49,95 DKK
e-bog
(11)
Ambassadøren
Ambassadøren
STREAM
AmbassadørenStephanie Surrugue
79,95 DKK
Lydbog
(11)
Ambassadøren

Mere om Stéphanie Surrugue

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Stéphanie Surrugue. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Surrugues seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Enegænger" udgivet af Politikens Forlag - "Enegænger" udgivet af Gyldendal - "paris" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Paris" i serien "Vide verden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Paris" i serien "Vide verden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Ambassadøren" udgivet af Gyldendal - "Ambassadøren" udgivet af Gyldendal - "Det Store Bogtyveri" i serien "Audioteket" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Ambassadøren" udgivet af Gyldendal - "Ambassadøren" udgivet af Gyldendal - "Paris" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Ambassadøren" udgivet af Gyldendal - "Enegænger" udgivet af Politikens Forlag

Bøger af Stéphanie Surrugue

Der er 13 tilgængelige bøger af Stéphanie Surrugue hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Surrugues bøger kommer i flere forskellige formater. Surrugue har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Stéphanie Surrugues "Enegænger"

Det er muligt at købe Stéphanie Surrugues "Enegænger" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.

"Enegænger" af Stéphanie Surrugue

"Enegænger" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Stéphanie Surrugue