Bog & idéStephen Cummings

Bøger skrevet af Stephen Cummings

Læs mere om Stephen Cummings
2 produkter
2 produkter
Håndbog i strategilægning
Håndbog i strategilægningStephen Cummings
269,95 DKK
EBOG
(1)
Håndbog i strategilægning
Håndbog i strategilægning
Håndbog i strategilægningDuncan Angwin
349,95 DKK
Hæftet
(1)
Håndbog i strategilægning

Mere om Stephen Cummings

Stephen Cummings har flere bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Cummings.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Håndbog i strategilægning" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Håndbog i strategilægning" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Stephen Cummings' bøger

Du kan finde to bøger af Stephen Cummings her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Stephen Cummings kan købes i flere formater. Bøgerne af Cummings er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Stephen Cummings' "Håndbog i strategilægning"

"Håndbog i strategilægning" kan købes som ebog. "Håndbog i strategilægning" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

"Håndbog i strategilægning" af Stephen Cummings

Hos Bog & idé er "Håndbog i strategilægning" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Stephen Cummings