Bog & idéStephie Chapman

Bøger skrevet af Stephie Chapman

Læs mere om Stephie Chapman
2 produkter
2 produkter
Swipe Right
STREAM
Swipe RightStephie Chapman
119,95 DKK
Lydbog
(1)
Swipe Right
Call Me, Maybe
STREAM
Call Me, MaybeStephie Chapman
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Call Me, Maybe

Mere om Stephie Chapman

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Stephie Chapman. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Chapman.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Call Me, Maybe" udgivet af SAGA Egmont - "Swipe Right" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Stephie Chapmans bøger

Du kan bestille to bøger af Stephie Chapman her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Chapman fås kun som lydbog. Bøgerne af Chapman er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: SAGA Egmont.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Call Me, Maybe" af Stephie Chapman

"Call Me, Maybe" er tilgængelig som lydbog. Med Stephie Chapmans "Call Me, Maybe" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

"Swipe Right" af Stephie Chapman

"Swipe Right" findes på den digitale boghylde som lydbog. Når du køber "Swipe Right" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Stephie Chapman