Bog & idéStine Jørgensen

Bøger skrevet af Stine Jørgensen

Læs mere om Stine Jørgensen
3 produkter
3 produkter
Retsfilosofi
RetsfilosofiHenrik Palmer Olsen
709,95 DKK
Hæftet
(0)
Retsfilosofi
Etniske minoritetskvinders sociale rettigheder
Etniske minoritetskvinders sociale rettighederStine Jørgensen
419,95 DKK
EBOG
(0)
Etniske minoritetskvinders sociale rettigheder
Ketsch me if you can - sociale rettigheder og ligestilling
Ketsch me if you can - sociale rettigheder og ligestillingStine Jørgensen
1179,95 DKK
Hæftet
(0)
Ketsch me if you can - sociale rettigheder og ligestilling

Mere om Stine Jørgensen

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Stine Jørgensen. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Jørgensen.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Stine Jørgensens bøger findes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Retsfilosofi" udgivet af Gyldendal - "Ketsch me if you can" udgivet af Karnov - "Etniske minoritetskvinders sociale rettigheder" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Retsfilosofi" udgivet af Gyldendal - "Frit valg" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Etniske minoritetskvinders sociale rettigheder" udgivet af DJØF

Bøger skrevet af Stine Jørgensen

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Stine Jørgensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Stine Jørgensen bøger i forskellige formater. Jørgensens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Stine Jørgensens "Retsfilosofi"

Det er muligt at købe Stine Jørgensens "Retsfilosofi" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Ketsch me if you can" af Stine Jørgensen

Hos Bog & idé er "Ketsch me if you can" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på mul og er udgivet af Karnov.
Detaljer
Fulde navn:
Stine Jørgensen