Bog & idéStine Knudsen

Bøger skrevet af Stine Knudsen

Læs mere om Stine Knudsen
1 produkter
1 produkter
Søvn
BOEGERTILSTAERKPRIS
SøvnMads Barløse
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Søvn

Mere om Stine Knudsen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udbud af bøger af Stine Knudsen. På listen nedenfor har du de seneste af Knudsens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nymphana" udgivet af mellemgaard - "Nymphana – Gyldne øjne" udgivet af Mellemgaard - "Nymphana. Blodets farve " i serien "Nymphana" udgivet af Mellemgaard - "Nymphana" udgivet af mellemgaard - "Søvn" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Stine Knudsen

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Stine Knudsen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan købe Stine Knudsen bøger i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Knudsen opdelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Nymphana" af Stine Knudsen

"Nymphana" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af mellemgaard.

Stine Knudsen "Nymphana – Gyldne øjne"

Det er muligt at købe Stine Knudsens "Nymphana – Gyldne øjne" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Nymphana – Gyldne øjne" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Det er Mellemgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Stine Knudsen