Bog & idéSusanne Holst Larsen - Pædagogisk UdviklingsCenter i Ballerup

Bøger skrevet af Susanne Holst Larsen - Pædagogisk UdviklingsCenter i Ballerup

Læs mere om Susanne Holst Larsen - Pædagogisk UdviklingsCenter i Ballerup
1 produkter
1 produkter
Gyldendals Metodehåndbog
Gyldendals MetodehåndbogHans Jørgen Kristensen
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Gyldendals Metodehåndbog

Mere om Susanne Holst Larsen - Pædagogisk UdviklingsCenter i Ballerup

Susanne Holst Larsen - Pædagogisk UdviklingsCenter i Ballerup har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Gyldendals Metodehåndbog". Den er publiceret af Gyldendal på dansk. "Gyldendals Metodehåndbog" er desuden en del af serien "Gyldendals Lærerbibliotek".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Susanne Holst Larsen - Pædagogisk UdviklingsCenter i Ballerups "Gyldendals Metodehåndbog"

Det er muligt at købe Susanne Holst Larsen - Pædagogisk UdviklingsCenter i Ballerups "Gyldendals Metodehåndbog" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er med i Ballerups serie "Gyldendals Lærerbibliotek". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Dette er en også en fantastisk bog fra Ballerup, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Holst Larsen - Pædagogisk UdviklingsCenter i Ballerup