Bog & idéSusanne Reventlow

Bøger skrevet af Susanne Reventlow

Læs mere om Susanne Reventlow
2 produkter
2 produkter
Forebyggende sundhedsarbejde
Forebyggende sundhedsarbejdeBjørn E. Holstein
659,95 DKK
Hæftet
(0)
Forebyggende sundhedsarbejde
Klinisk forskningsmetode
Klinisk forskningsmetodeJens Lauritsen
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk forskningsmetode

Mere om Susanne Reventlow

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Susanne Reventlow. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Reventlows seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "22 temateorier til kvalitativ forskning" udgivet af FADL's Forlag - "Forebyggende sundhedsarbejde" udgivet af Gyldendal - "Almen medicin" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Klinisk forskningsmetode" udgivet af Gyldendal - "Forebyggende sundhedsarbejde" udgivet af Gyldendal - "Almen medicin" udgivet af Munksgaard

Bøger af Susanne Reventlow

Susanne Reventlow har seks bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Susanne Reventlow fås i udvalgte formater. Reventlows bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"22 temateorier til kvalitativ forskning" af Susanne Reventlow

Hos Bog & idé er "22 temateorier til kvalitativ forskning" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er FADL's Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Forebyggende sundhedsarbejde" af Susanne Reventlow

Hos Bog & idé er "Forebyggende sundhedsarbejde" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Reventlow