Bog & idéSvend Auken

Bøger skrevet af Svend Auken

Læs mere om Svend Auken
5 produkter
5 produkter
Dét, Svend mener er ...
Dét, Svend mener er ...Svend Auken
79,95 DKK
EBOG
(0)
Dét, Svend mener er ...
Dét, Svend mener er...
STREAM
Dét, Svend mener er...Svend Auken
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Dét, Svend mener er...
Vilje til forandring
Vilje til forandringSvend Auken
49,95 DKK
EBOG
(0)
Vilje til forandring
Et godt miljø giver gode arbejdspladser. Miljø, beskæftigelse og velfærd. En socialistisk vision
Et godt miljø giver gode arbejdspladser. Miljø, beskæftigelse og velfærd. En socialistisk visionSvend Auken
49,95 DKK
EBOG
(0)
Et godt miljø giver gode arbejdspladser. Miljø, beskæftigelse og velfærd. En socialistisk vision
Kampen mod de fattige
Kampen mod de fattigeKnud Vilby
69,00 DKK
e-bog
(0)
Kampen mod de fattige

Mere om Svend Auken

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Svend Auken. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Aukens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Et godt miljø giver gode arbejdspladser. Miljø, beskæftigelse og velfærd. En socialistisk vision" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Vilje til forandring" udgivet af SAGA Egmont - "Dét, Svend mener er ..." udgivet af Gyldendal - "Dét, Svend mener, er -" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Dét, Svend mener, er ..." udgivet af Gyldendal - "Dét, Svend mener er..." udgivet af Gyldendal Lyd

Svend Aukens bøger

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Svend Auken hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Svend Auken bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Auken er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Svend Aukens "Et godt miljø giver gode arbejdspladser. Miljø, beskæftigelse og velfærd. En socialistisk vision"

"Et godt miljø giver gode arbejdspladser. Miljø, beskæftigelse og velfærd. En socialistisk vision" er tilgængelig online som ebog. "Et godt miljø giver gode arbejdspladser. Miljø, beskæftigelse og velfærd. En socialistisk vision" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Svend Auken "Vilje til forandring"

Det er muligt at købe Svend Aukens "Vilje til forandring" som ebog. Hvis du køber "Vilje til forandring" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Svend Auken