Bog & idéSvend Erik Gertz

Bøger skrevet af Svend Erik Gertz

Læs mere om Svend Erik Gertz
2 produkter
2 produkter
Folkeskoleloven med kommentarer - 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Folkeskoleloven med kommentarer - 19. udgaveSvend Erik Gertz
539,96 DKK
Paperback
(0)
Folkeskoleloven med kommentarer - 19. udgave
Folkeskoleloven med kommentarer - 18. udgave
Folkeskoleloven med kommentarer - 18. udgaveSvend Erik Gertz
439,95 DKK
EBOG
(0)
Folkeskoleloven med kommentarer - 18. udgave

Mere om Svend Erik Gertz

Der findes en del bøger af Svend Erik Gertz tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Gertz' seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Folkeskoleloven med kommentarer - 9788771600896 i stedet for" udgivet af Dafolo - "Folkeskoleloven med kommentarer" udgivet af Dafolo - "Folkeskoleloven med kommentarer - 18. udgave " i serien "Lovserien" udgivet af Dafolo - "Manual om tilsyn med specialundervisning i dagbehandlingstilbud og anbringelsessteder" i serien "Undervisningsministeriets håndbogsserie" udgivet af Undervisningsministeriet - "Folkeskoleloven med kommentarer - 17.udgave" i serien "Lovserien" udgivet af Dafolo - "Folkeskoleloven med kommentarer" i serien "Lovserien" udgivet af Dafolo - "Folkeskoleloven med kommentarer" i serien "Lovserien" udgivet af Dafolo

Mere om Svend Erik Gertz' bøger

Svend Erik Gertz har syv bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Svend Erik Gertz bøger i samtlige formater. Gertz har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Folkeskoleloven med kommentarer - 9788771600896 i stedet for" af Svend Erik Gertz

Hos Bog & idé er "Folkeskoleloven med kommentarer - 9788771600896 i stedet for" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Svend Erik Gertz "Folkeskoleloven med kommentarer"

Hos Bog & idé er "Folkeskoleloven med kommentarer" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Svend Erik Gertz