Bog & idéSvend Schulze

Bøger skrevet af Svend Schulze

Læs mere om Svend Schulze
4 produkter
4 produkter
Klinisk Ordbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk OrdbogIb Chr. Bygbjerg
449,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk Ordbog
Basisbog i medicin og kirurgi
Basisbog i medicin og kirurgiSøren Schwartz Sørensen
1109,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i medicin og kirurgi
Basisbog i sygdomslære
BOEGERTILSTAERKPRIS
Basisbog i sygdomslæreMarie Seibæk
719,96 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i sygdomslære
Basisbog i kommunikation med patienter og kolleger
Basisbog i kommunikation med patienter og kollegerKnut Aspegren
119,95 DKK
EBOG
(0)
Basisbog i kommunikation med patienter og kolleger

Mere om Svend Schulze

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort sortiment af bøger skrevet af Svend Schulze. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Schulzes nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Patientsikkerhed" udgivet af - - "Basisbog i medicin og kirurgi" udgivet af - - "Basisbog i sygdomslære" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i Sygdomslære" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i medicin og kirurgi" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i sygdomslære" udgivet af Gyldendal - "Klinisk Ordbog" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Svend Schulze

Der er syv tilgængelige udgivelser af Svend Schulze hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Svend Schulze bøger i samtlige formater. Bøgerne af Schulze er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Svend Schulzes "Patientsikkerhed"

"Patientsikkerhed" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er -, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Svend Schulze "Basisbog i medicin og kirurgi"

Hos Bog & idé er "Basisbog i medicin og kirurgi" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af -.
Detaljer
Fulde navn:
Svend Schulze