Bog & idéSylvain Tesson

Bøger skrevet af Sylvain Tesson

Læs mere om Sylvain Tesson
2 produkter
2 produkter
Ad ukendte stier
Ad ukendte stierSylvain Tesson
249,95 DKK
Hæftet
(2)
Ad ukendte stier
Sneleoparden
BOEGERTILSTAERKPRIS
SneleopardenSylvain Tesson
165,96 DKK
Hæftet
(4)
Sneleoparden

Mere om Sylvain Tesson

Sylvain Tesson har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Sneleoparden". Det er Den Franske Bogcafés Forlag, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sneleoparden" af Sylvain Tesson

"Sneleoparden" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Den Franske Bogcafés Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Tesson, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sylvain Tesson