Bog & idéTanino Liberatore

Bøger skrevet af Tanino Liberatore

Læs mere om Tanino Liberatore
1 produkter
1 produkter
RANX
BOEGERTILSTAERKPRIS
RANXm.fl.
339,96 DKK
Indbundet
(9)
RANX

Mere om Tanino Liberatore

Hvis du leder efter en bog skrevet af Tanino Liberatore, tilbyder vi et bredt sortiment på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Liberatore.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ranxerox i New York " i serien "Mini comics" udgivet af Interpresse - "RANX" udgivet af Cobolt

Bøger skrevet af Tanino Liberatore

Tanino Liberatore har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Liberatores bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Liberatore er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ranxerox i New York " af Tanino Liberatore

"Ranxerox i New York " er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Mini comics". Det er Interpresse, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Tanino Liberatore "RANX"

Hos Bog & idé er "RANX" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Cobolt, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tanino Liberatore