Bog & idéTerkel Christiansen

Bøger skrevet af Terkel Christiansen

Læs mere om Terkel Christiansen
2 produkter
2 produkter
Sundhedsvæsen og sundhedspolitik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sundhedsvæsen og sundhedspolitikAllan Krasnik
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsvæsen og sundhedspolitik
Health services and health policy
Health services and health policyAllan Krasnik
239,95 DKK
Hæftet
(0)
Health services and health policy

Mere om Terkel Christiansen

Hvis du søger en bog skrevet af Terkel Christiansen, ser du et stort udbud tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Christiansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sundhedsvæsen og Sundhedspolitik" udgivet af Munksgaard - "Tilvalg og fravalg" udgivet af Odense Universitetsforlag - "Health services and health policy" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Sundhedsvæsen og Sundhedspolitik" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Sundhedsvæsen og sundhedspolitik" udgivet af Gyldendal - "Health services and health policy" udgivet af Gyldendal - "Sundhedsvæsen og Sundhedspolitik" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Terkel Christiansen

Terkel Christiansen har syv bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Terkel Christiansen kan købes i flere forskellige formater. Christiansens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sundhedsvæsen og Sundhedspolitik" af Terkel Christiansen

"Sundhedsvæsen og Sundhedspolitik" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Tilvalg og fravalg" af Terkel Christiansen

Hos Bog & idé er "Tilvalg og fravalg" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Odense Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Terkel Christiansen