Bog & idéThea Qvist Hjørnholm

Bøger skrevet af Thea Qvist Hjørnholm

Læs mere om Thea Qvist Hjørnholm
2 produkter
2 produkter
Det gode bachelorprojekt i sundhedsuddannelserne
Det gode bachelorprojekt i sundhedsuddannelserneDiana Astrup Nielsen
389,95 DKK
Hæftet
(0)
Det gode bachelorprojekt i sundhedsuddannelserne
Studiehåndbog for sygeplejerskestuderende
BOEGERTILSTAERKPRIS
Studiehåndbog for sygeplejerskestuderendeAnette Telling Dennig
242,96 DKK
Hæftet
(0)
Studiehåndbog for sygeplejerskestuderende

Mere om Thea Qvist Hjørnholm

Du kan kun finde en enkelt bog af Thea Qvist Hjørnholm her hos Bog & idé. Bogen hedder "Det gode bachelorprojekt i sundhedsuddannelserne". Den er udgivet af Samfundslitteratur på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Det gode bachelorprojekt i sundhedsuddannelserne" af Thea Qvist Hjørnholm

Hos Bog & idé er "Det gode bachelorprojekt i sundhedsuddannelserne" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Thea Qvist Hjørnholm skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Thea Qvist Hjørnholm