Bog & idéThomas Markmann

Bøger skrevet af Thomas Markmann

Læs mere om Thomas Markmann
2 produkter
2 produkter
Beton
BetonThomas Markmann
199,95 DKK
Paperback
(0)
Beton
Drengen der ville være vægtløs
Drengen der ville være vægtløsThomas Markmann
199,95 DKK
Paperback
(0)
Drengen der ville være vægtløs

Mere om Thomas Markmann

Her hos Bog & idé finder du et stort udbud af bøger fra Thomas Markmann. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Markmann.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det 6. kontinent" udgivet af Drama. Teater Grob - "Brøl" udgivet af Drama - "Far far krigsmand" udgivet af Drama - "Den arabiske solsort" udgivet af Drama - "Mens vi venter" udgivet af Forlaget Drama, Forlag For Skuespil, Dramapædagogisk Litteratur, Teaterlitteratur mv - "Den ansvarlige" udgivet af Drama - "Den ansvarlige" udgivet af Drama - "Vildskud" udgivet af Drama

Mere om Thomas Markmanns bøger

Du kan bestille otte bøger af Thomas Markmann her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Markmanns bøger fås kun som hæftet. Markmanns bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Thomas Markmanns "Det 6. kontinent"

Det er muligt at købe Thomas Markmanns "Det 6. kontinent" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Drama. Teater Grob.

Thomas Markmann "Brøl"

Hos Bog & idé er "Brøl" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Drama.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Markmann