Bog & idéThomas Ohrt

Bøger skrevet af Thomas Ohrt

Læs mere om Thomas Ohrt
1 produkter
1 produkter
Verden efter De store opdagelser 1500-1750
Verden efter De store opdagelser 1500-1750Thomas Ohrt
399,95 DKK
Hæftet
(1)
Verden efter De store opdagelser 1500-1750

Mere om Thomas Ohrt

Der findes forskellige bøger skrevet af Thomas Ohrt tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Ohrt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Verden efter de store opdagelser - 1500-1750" i serien "Systime iBog" udgivet af Systime - "Verden efter De store opdagelser" udgivet af Systime - "De store opdagelser" udgivet af Systime

Bøger skrevet af Thomas Ohrt

Du kan bestille tre bøger af Thomas Ohrt her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Ohrts bøger kommer i et udvalg af formater. Ohrts bøger er desuden skrevet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Systime.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Thomas Ohrts "Verden efter de store opdagelser - 1500-1750"

Hos Bog & idé er "Verden efter de store opdagelser - 1500-1750" tilgængelig som e-bog. "Verden efter de store opdagelser - 1500-1750" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i serien "Systime iBog". Det er Systime, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Thomas Ohrt "Verden efter De store opdagelser"

Hos Bog & idé er "Verden efter De store opdagelser" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Systime.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Ohrt