Bog & idéThomas P. Boje

Bøger skrevet af Thomas P. Boje

Læs mere om Thomas P. Boje
4 produkter
4 produkter
Klassisk og moderne samfundsteori
Klassisk og moderne samfundsteoriNinna Nyberg Sørensen
819,95 DKK
Indbundet
(1)
Klassisk og moderne samfundsteori
Civilsamfund, medborgerskab og deltagelse
Civilsamfund, medborgerskab og deltagelseThomas P. Boje
41,95 DKK
PDF
(0)
Civilsamfund, medborgerskab og deltagelse
Civilsamfund, medborgerskab og deltagelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Civilsamfund, medborgerskab og deltagelseThomas P. Boje
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Civilsamfund, medborgerskab og deltagelse
Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017
Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017Rune Stubager
379,95 DKK
Hæftet
(1)
Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017

Mere om Thomas P. Boje

Der findes en del bøger fra Thomas P. Boje til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Boje.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal - "Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal - "Socialpolitik" udgivet af - - "Civilsamfund, medborgerskab og deltagelse" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Uligevægt" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Civilsamfund, medborgerskab og deltagelse" i serien "Sociologi" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Uligevægt" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal

Bøger af Thomas P. Boje

Der er ni tilgængelige bøger af Thomas P. Boje hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bojes bøger fås i et udvalg af formater. Boje har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Thomas P. Bojes "Klassisk og moderne samfundsteori"

Hos Bog & idé er "Klassisk og moderne samfundsteori" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Thomas P. Boje "Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017"

"Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas P. Boje