Bog & idéThor Banke Hansen

Bøger skrevet af Thor Banke Hansen

Læs mere om Thor Banke Hansen
1 produkter
1 produkter
USA
BOEGERTILSTAERKPRIS
USAThor Banke Hansen
422,96 DKK
Hæftet
(1)
USA

Mere om Thor Banke Hansen

Hvis du mangler en bog af Thor Banke Hansen, kan du vælge i mellem et bredt udbud til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Luk samfundet op, 4. udg." udgivet af Forlaget Columbus - "Luk samfundet op!" udgivet af Columbus - "Open up society!" udgivet af Columbus - "USA" udgivet af Systime - "Luk samfundet op!, 3. udg." udgivet af Columbus - "USA - historie, samfund, religion" udgivet af Systime - "Luk samfundet op!" udgivet af Columbus

Bøger skrevet af Thor Banke Hansen

Du kan købe syv bøger af Thor Banke Hansen her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Hansen kommer kun som hæftet. Bøgerne af Hansen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Thor Banke Hansens "Luk samfundet op, 4. udg."

Det er muligt at købe Thor Banke Hansens "Luk samfundet op, 4. udg." som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget Columbus, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Thor Banke Hansen "Luk samfundet op!"

Det er muligt at købe Thor Banke Hansens "Luk samfundet op!" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Columbus.
Detaljer
Fulde navn:
Thor Banke Hansen