Bog & idéThorkil Smitt

Bøger skrevet af Thorkil Smitt

Læs mere om Thorkil Smitt
5 produkter
5 produkter
En europæisk verdenshistorie
BOEGERTILSTAERKPRIS
En europæisk verdenshistorieHenrik Bonne Larsen
494,96 DKK
Hæftet
(1)
En europæisk verdenshistorie
Kina efter 1840
Kina efter 1840Henrik Bonne Larsen
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Kina efter 1840
Danmark i nyeste tid - efter 1989
Danmark i nyeste tid - efter 1989Henrik Bonne Larsen
359,95 DKK
Hæftet
(0)
Danmark i nyeste tid - efter 1989
Verdenshistorie 1, 2.udg.
BOEGERTILSTAERKPRIS
Verdenshistorie 1, 2.udg.Christian Vollmond
395,96 DKK
Hæftet
(0)
Verdenshistorie 1, 2.udg.
Verdenshistorie 2, 2.udg.
Verdenshistorie 2, 2.udg.Christian Vollmond
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Verdenshistorie 2, 2.udg.

Mere om Thorkil Smitt

Der er mange bøger skrevet af Thorkil Smitt til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Smitts udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Danmark i nyeste tid - efter 1989" udgivet af L&R Uddannelse - "Verdenshistorie 2, 2.udg." udgivet af L&R Uddannelse A/S - "Verdenshistorie 1, 2.udg." udgivet af L&R Uddannelse A/S - "Historien rocker" udgivet af FILO - "En europæisk verdenshistorie" udgivet af Gyldendal - "Verdenshistorie 1, 2.udg." udgivet af L&R Uddannelse A/S - "Verdenshistorie 2, 2.udg." udgivet af L&R Uddannelse A/S - "Danmark i nyeste tid - efter 1989" udgivet af L&R Uddannelse - "Danmarkshistorisk oversigt" udgivet af Systime - "Verdenshistorie 2 - Fra moderne til nyeste tid" udgivet af Alinea - "Verdenshistorie 1 - Fra klassisk til førmoderne tid" udgivet af L&R Uddannelse - "Danmarkshistorisk oversigt" udgivet af Systime - "Verden i nyeste tid" udgivet af Systime - "Introduktion til historie" udgivet af Systime - "Kina efter 1840" udgivet af Systime

Thorkil Smitts bøger

Du kan købe 15 bøger af Thorkil Smitt her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Smitts bøger fås i flere formater. Smitts bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Danmark i nyeste tid - efter 1989" af Thorkil Smitt

Det er muligt at købe Thorkil Smitts "Danmark i nyeste tid - efter 1989" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af L&R Uddannelse.

"Verdenshistorie 2, 2.udg." af Thorkil Smitt

Hos Bog & idé er "Verdenshistorie 2, 2.udg." tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er L&R Uddannelse A/S, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Thorkil Smitt