Bog & idéTina Krøyer

Bøger skrevet af Tina Krøyer

2 produkter
2 produkter
Crepepapirblomster 2, farvning og finesser
Crepepapirblomster 2, farvning og finesserTina Krøyer
259,95 DKK
Indbundet
(0)
Crepepapirblomster 2, farvning og finesser
Crepepapirblomster, materialer og teknikker
Crepepapirblomster, materialer og teknikkerTina Krøyer
219,95 DKK
Indbundet
(0)
Crepepapirblomster, materialer og teknikker

Mere om Tina Krøyer

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Tina Krøyer. Det er "Crepepapirblomster, materialer og teknikker". Den er publiceret af Krøyer Creative på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Tina Krøyers "Crepepapirblomster, materialer og teknikker"

Hos Bog & idé er "Crepepapirblomster, materialer og teknikker" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Krøyer Creative.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Tina Krøyer