Bog & idéTine Junge Nielsen

Bøger skrevet af Tine Junge Nielsen

Læs mere om Tine Junge Nielsen
1 produkter
1 produkter
Human Rights
BOEGERTILSTAERKPRIS
Human RightsTine Junge Nielsen
350,96 DKK
Hæftet
(0)
Human Rights

Mere om Tine Junge Nielsen

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Tine Junge Nielsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Nielsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Human Rights - Teacher Resources" i serien "Close-up" udgivet af Gyldendal - "Human Rights" i serien "Close-up" udgivet af Gyldendal

Bøger af Tine Junge Nielsen

Tine Junge Nielsen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Tine Junge Nielsen kan købes i forskellige formater. Nielsens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Tine Junge Nielsens "Human Rights - Teacher Resources"

"Human Rights - Teacher Resources" findes på den digitale boghylde som bog. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Nielsen, kan du godt glæde dig. Bogen er med i Nielsens serie "Close-up". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Tine Junge Nielsen "Human Rights"

Hos Bog & idé er "Human Rights" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Nielsens serie "Close-up". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tine Junge Nielsen