Bog & idéTine Wøbbe

Bøger skrevet af Tine Wøbbe

Læs mere om Tine Wøbbe
4 produkter
4 produkter
De siger jeg er psykopat
De siger jeg er psykopatKristina Antivakis
299,95 DKK
Hæftet
(5)
De siger jeg er psykopat
Forbrydelsens sind
Forbrydelsens sindMette Brandt-Christensen
299,95 DKK
Hæftet
(9)
Forbrydelsens sind
Kort & godt om PSYKOPATI
Kort & godt om PSYKOPATITine Wøbbe
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Kort & godt om PSYKOPATI
Miljøterapi
BOEGERTILSTAERKPRIS
MiljøterapiRandi Luggin
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Miljøterapi

Mere om Tine Wøbbe

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Tine Wøbbe. På listen nedenfor finder du Wøbbes nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forbrydelsens sind" udgivet af Politikens Forlag - "Miljøterapi" udgivet af HansReitzels - "Miljøterapi" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Tine Wøbbe

Der er tre tilgængelige bøger af Tine Wøbbe hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan bestille Tine Wøbbe bøger i flere formater. Wøbbes bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Forbrydelsens sind" af Tine Wøbbe

Hos Bog & idé er "Forbrydelsens sind" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

Tine Wøbbe "Miljøterapi"

"Miljøterapi" er til salg som e-bog (pdf-format). Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Miljøterapi" på din enhed og begynde at læse. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tine Wøbbe