Bog & idéTom Holland

Bøger skrevet af Tom Holland

Læs mere om Tom Holland
3 produkter
3 produkter
Herredømmet
HerredømmetTom Holland
299,95 DKK
Indbundet
(6)
Herredømmet
Herredømmet
HerredømmetTom Holland
149,95 DKK
EBOG
(6)
Herredømmet
 Herredømmet
STREAM
HerredømmetTom Holland
129,95 DKK
Lydbog
(8)
Herredømmet

Mere om Tom Holland

Hvis du leder efter en bog af Tom Holland, kan du vælge i mellem et bredt udvalg på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Holland.
Bøgerne fra Tom Holland tilbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Herredømmet" udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag - "Herredømmet" udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag - "In the Shadow of the Sword: The Battle for Global Empire and the End of the Ancient World" udgivet af Abacus - "Herredømmet" udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag - "Spis - triatlons fjerde disciplin" udgivet af Turbine

Bøger af Tom Holland

Du kan købe fem bøger af Tom Holland her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Hollands bøger fås i et udvalg af formater. Hollands bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Herredømmet" af Tom Holland

Hos Bog & idé er "Herredømmet" tilgængelig som lydbog. Med Tom Hollands "Herredømmet" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Kristeligt Dagblads Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Tom Holland "Herredømmet"

Det er muligt at købe Tom Hollands "Herredømmet" som ebog. Hvis du køber "Herredømmet" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Tom Holland