Bog & idéTommy V. Christiansen

Bøger skrevet af Tommy V. Christiansen

Læs mere om Tommy V. Christiansen
2 produkter
2 produkter
Bestyrelsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
BestyrelsenSteen Hildebrandt
224,96 DKK
Paperback
(0)
Bestyrelsen
Bestyrelsen
BestyrelsenSteen Hildebrandt
97,95 DKK
EBOG
(0)
Bestyrelsen

Mere om Tommy V. Christiansen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Tommy V. Christiansen. På listen nedenfor har du de nyeste af Christiansens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forældrekøb" udgivet af DJØF - "Bestyrelsen" i serien "Kort til viden" udgivet af Akademisk Forlag

Tommy V. Christiansens bøger

Der er to tilgængelige bøger af Tommy V. Christiansen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan købe Tommy V. Christiansen bøger i samtlige formater. Christiansens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Forældrekøb" af Tommy V. Christiansen

"Forældrekøb" kan købes online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er DJØF, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Bestyrelsen" af Tommy V. Christiansen

Det er muligt at købe Tommy V. Christiansens "Bestyrelsen" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af serien "Kort til viden". Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tommy V. Christiansen