Bog & idéTony Parsons

Bøger skrevet af Tony Parsons

4 produkter
4 produkter
Syv små soldater
Syv små soldaterTony Parsons
79,95 DKK
EBOG
(5)
Syv små soldater
Mand og dreng
STREAM
Mand og drengTony Parsons
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Mand og dreng
Slagteren
SlagterenTony Parsons
119,95 DKK
EBOG
(2)
Slagteren
Slagteren
SlagterenTony Parsons
199,95 DKK
Indbundet
(2)
Slagteren

Mere om Tony Parsons

Hvis du er på jagt efter en bog fra Tony Parsons, har du et bredt sortiment online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Parsons' bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mand og dreng" udgivet af Rosenkilde - "Slagteren" udgivet af Rosinante - "Mand og dreng" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Syv små soldater" udgivet af Rosinante - "Syv små soldater" udgivet af Rosinante - "Slagteren" udgivet af Rosinante

Mere om Tony Parsons' bøger

Tony Parsons har seks bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan købe Tony Parsons bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Parsons er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Tony Parsons' "Mand og dreng"

"Mand og dreng" er tilgængelig som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Mand og dreng" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Rosenkilde.

"Slagteren" af Tony Parsons

Det er muligt at købe Tony Parsons' "Slagteren" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Slagteren" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Det er Rosinante, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tony Parsons