Bog & idéTor Nørretranders & Olafur Eliasson

Bøger skrevet af Tor Nørretranders & Olafur Eliasson

Læs mere om Tor Nørretranders & Olafur Eliasson
2 produkter
2 produkter
Lys!
Lys!Tor Nørretranders & Olafur Eliasson
299,95 DKK
Hardback
(2)
Lys!
Light!
Light!Tor Nørretranders & Olafur Eliasson
299,95 DKK
Hardback
(0)
Light!

Mere om Tor Nørretranders & Olafur Eliasson

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Tor Nørretranders & Olafur Eliasson. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Eliasson.
Bøgerne fra Tor Nørretranders & Olafur Eliasson findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Light!" udgivet af Tor.dk - "Lys!" udgivet af Tor.dk

Mere om Tor Nørretranders & Olafur Eliassons bøger

Du kan købe to bøger af Tor Nørretranders & Olafur Eliasson her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan kun købe Eliassons bøger som hardback. Eliassons bøger er desuden udgivet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Tor.dk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Tor Nørretranders & Olafur Eliassons "Light!"

Det er muligt at købe Tor Nørretranders & Olafur Eliassons "Light!" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Tor.dk, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

Tor Nørretranders & Olafur Eliasson "Lys!"

Hos Bog & idé er "Lys!" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Tor.dk, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tor Nørretranders & Olafur Eliasson