Bog & idéTua Forsström

Bøger skrevet af Tua Forsström

Læs mere om Tua Forsström
2 produkter
2 produkter
En aften i oktober roede jeg ud på søen & Optegnelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
En aften i oktober roede jeg ud på søen & OptegnelserTua Forsström
141,06 DKK
Hæftet
(6)
En aften i oktober roede jeg ud på søen & Optegnelser
Sange
BOEGERTILSTAERKPRIS
SangeTua Forsström
124,46 DKK
Hæftet
(0)
Sange

Mere om Tua Forsström

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Tua Forsström. På listen nedenfor ser du de nyeste af Forsströms bogudgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Tua Forsströms bøger kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "En aften i oktober roede jeg ud på søen & Optegnelser" udgivet af Forlaget Arabesk - "Anteckningar" udgivet af Albert Bonniers förlag - "Sange" udgivet af Gyldendal

Bøger af Tua Forsström

Du kan bestille tre bøger af Tua Forsström her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Tua Forsström kommer i udvalgte formater. Forsströms bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Tua Forsströms "En aften i oktober roede jeg ud på søen & Optegnelser"

"En aften i oktober roede jeg ud på søen & Optegnelser" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Arabesk.

Tua Forsström "Anteckningar"

Hos Bog & idé er "Anteckningar" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Albert Bonniers förlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på svensk.
Detaljer
Fulde navn:
Tua Forsström