Bog & idéVegard Bruun Wyller

Bøger skrevet af Vegard Bruun Wyller

Læs mere om Vegard Bruun Wyller
3 produkter
3 produkter
Det syge menneske bd. 1
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det syge menneske bd. 1Vegard Bruun Wyller
629,96 DKK
Hæftet
(0)
Det syge menneske bd. 1
Det syge menneske bd. II
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det syge menneske bd. IIVegard Bruun Wyller
629,96 DKK
Hæftet
(0)
Det syge menneske bd. II
Det sunde menneske Bd. 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det sunde menneske Bd. 2Vegard Bruun Wyller
449,96 DKK
Hæftet
(0)
Det sunde menneske Bd. 2

Mere om Vegard Bruun Wyller

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Vegard Bruun Wyller online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Wyllers bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mikrobiologi for sundhedsprofessionelle" udgivet af Gad - "Det syge menneske bd. II" udgivet af Gad - "Det sunde menneske Bd. 2" udgivet af Gad - "Det syge menneske bd. 1" udgivet af Gad - "Det sunde menneske bd. 1 ." udgivet af Gad

Bøger skrevet af Vegard Bruun Wyller

Vegard Bruun Wyller har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Wyllers bøger kommer bare som hæftet. Bøgerne af Wyller er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Gad.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Mikrobiologi for sundhedsprofessionelle" af Vegard Bruun Wyller

"Mikrobiologi for sundhedsprofessionelle" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gad, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Vegard Bruun Wyller "Det syge menneske bd. II"

"Det syge menneske bd. II" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gad.
Detaljer
Fulde navn:
Vegard Bruun Wyller