Bog & idéVictoria Grønning Iverssøn

Bøger skrevet af Victoria Grønning Iverssøn

Læs mere om Victoria Grønning Iverssøn
1 produkter
1 produkter
Læringsmål og taksonomiske redskaber
TILBUD
Læringsmål og taksonomiske redskaberLene Skovbo Heckmann
455,96 DKK569,95 DKK
Paperback
(0)
Læringsmål og taksonomiske redskaber

Mere om Victoria Grønning Iverssøn

Victoria Grønning Iverssøn har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Læringsmål og taksonomiske redskaber". Den er publiceret af Dafolo på dansk. "Læringsmål og taksonomiske redskaber" er desuden en del af serien "Undervisning og læring".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Læringsmål og taksonomiske redskaber" af Victoria Grønning Iverssøn

"Læringsmål og taksonomiske redskaber" er til salg som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er med i Iverssøns serie "Undervisning og læring". Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Victoria Grønning Iverssøn fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Victoria Grønning Iverssøn