Bog & idéVictoria Halliday

Bøger skrevet af Victoria Halliday

Læs mere om Victoria Halliday
1 produkter
1 produkter
Hollywood
BOEGERTILSTAERKPRIS
HollywoodVictoria Halliday
189,95 DKK
Hæftet
(0)
Hollywood

Mere om Victoria Halliday

Du kan kun finde en enkelt bog af Victoria Halliday her hos Bog & idé. Det er "Hollywood". Den er udgivet af Gyldendal på dansk. "Hollywood" er desuden tilknyttet serien "Fact finder".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Hollywood" af Victoria Halliday

"Hollywood" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Fact finder". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Dette er en også en fantastisk bog fra Halliday, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Victoria Halliday