Bog & idéVikas Swarup

Bøger skrevet af Vikas Swarup

Læs mere om Vikas Swarup
1 produkter
1 produkter
Slumdog Millionaire - Drengen, der havde svar på alt
STREAM
Slumdog Millionaire - Drengen, der havde svar på altVikas Swarup
99,95 DKK
Lydbog
(3)
Slumdog Millionaire - Drengen, der havde svar på alt

Mere om Vikas Swarup

Der er bare én bog af Vikas Swarup tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Slumdog Millionaire - Drengen, der havde svar på alt". Den er publiceret af Lindhardt og Ringhof på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Slumdog Millionaire - Drengen, der havde svar på alt" af Vikas Swarup

Det er muligt at købe Vikas Swarups "Slumdog Millionaire - Drengen, der havde svar på alt" som lydbog. Vikas Swarups "Slumdog Millionaire - Drengen, der havde svar på alt" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Vikas Swarup fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Vikas Swarup