Bog & idéVladimir Korolenko

Bøger skrevet af Vladimir Korolenko

Læs mere om Vladimir Korolenko
4 produkter
4 produkter
The Day of Atonement
The Day of AtonementVladimir Korolenko
39,95 DKK
EBOG
(0)
The Day of Atonement
The Shades
The ShadesVladimir Korolenko
39,95 DKK
EBOG
(0)
The Shades
The Blind Musician
The Blind MusicianVladimir Korolenko
39,95 DKK
EBOG
(0)
The Blind Musician
Blindi tónsnillingurinn
Blindi tónsnillingurinnVladimir Korolenko
49,95 DKK
EBOG
(0)
Blindi tónsnillingurinn

Mere om Vladimir Korolenko

Vladimir Korolenko har mange bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Korolenkos nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "The Blind Musician" i serien "World Classics" udgivet af SAGA Egmont - "The Day of Atonement" i serien "World Classics" udgivet af SAGA Egmont - "The Shades " i serien "World Classics" udgivet af SAGA Egmont

Bøger af Vladimir Korolenko

Der er tre tilgængelige udgivelser af Vladimir Korolenko hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Korolenkos bøger fås kun som ebog. Korolenkos bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne publiceret af SAGA Egmont.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Vladimir Korolenkos "The Blind Musician"

Det er muligt at købe Vladimir Korolenkos "The Blind Musician" som ebog. Med "The Blind Musician" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af Korolenkos serie "World Classics". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

"The Day of Atonement" af Vladimir Korolenko

"The Day of Atonement" er tilgængelig som ebog. Hvis du køber "The Day of Atonement" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i serien "World Classics". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Vladimir Korolenko