Bog & idéVlado Kobas Lentz og Preben Lund

Bøger skrevet af Vlado Kobas Lentz og Preben Lund

Læs mere om Vlado Kobas Lentz og Preben Lund
1 produkter
1 produkter
Vlado
VladoPreben Lund
299,95 DKK
Hæftet
(5)
Vlado

Mere om Vlado Kobas Lentz og Preben Lund

Der er flere bøger af Vlado Kobas Lentz og Preben Lund til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Lund.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vlado" udgivet af Nyt DPIF - "Vlado (luksusudgave)" udgivet af Nyt DPIF - "Vlado" udgivet af Kriminalforlaget

Bøger af Vlado Kobas Lentz og Preben Lund

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Vlado Kobas Lentz og Preben Lund hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Lunds bøger fås i et udvalg af formater. Lunds bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Vlado Kobas Lentz og Preben Lunds "Vlado"

"Vlado" kan købes som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Nyt DPIF.

"Vlado (luksusudgave)" af Vlado Kobas Lentz og Preben Lund

Det er muligt at købe Vlado Kobas Lentz og Preben Lunds "Vlado (luksusudgave)" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Nyt DPIF.
Detaljer
Fulde navn:
Vlado Kobas Lentz og Preben Lund