Bog & idéWolfgang Klafki

Bøger skrevet af Wolfgang Klafki

Læs mere om Wolfgang Klafki
2 produkter
2 produkter
Dannelsesteori og didaktik
Dannelsesteori og didaktikWolfgang Klafki
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Dannelsesteori og didaktik
Dannelsesteori og didaktik
Dannelsesteori og didaktikWolfgang Klafki
259,95 DKK
EBOG
(0)
Dannelsesteori og didaktik

Mere om Wolfgang Klafki

Der er flere bøger skrevet af Wolfgang Klafki tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Klafkis seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dannelsesteori og didaktik" udgivet af Klim - "Skoleteori, skoleforskning og skoleudvikling" udgivet af HansReitzels - "Dannelsesteori og didaktik" udgivet af Klim - "Dannelsesteori og didaktik" i serien "Pædagogik til tiden" udgivet af Klim

Bøger skrevet af Wolfgang Klafki

Du kan finde fire bøger af Wolfgang Klafki her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Wolfgang Klafki bøger i flere forskellige formater. Klafki har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Dannelsesteori og didaktik" af Wolfgang Klafki

"Dannelsesteori og didaktik" er tilgængelig online som ebog. "Dannelsesteori og didaktik" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.

"Skoleteori, skoleforskning og skoleudvikling" af Wolfgang Klafki

Det er muligt at købe Wolfgang Klafkis "Skoleteori, skoleforskning og skoleudvikling" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Wolfgang Klafki