Bog & idéDennis Greenberger og Christine A. Padesky

Bøger skrevet af Dennis Greenberger og Christine A. Padesky

Læs mere om Dennis Greenberger og Christine A. Padesky
1 produkter
1 produkter
Følelser med fornuft (2. udg.)
Følelser med fornuft (2. udg.)Dennis Greenberger & Christine A. Padesky
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Følelser med fornuft (2. udg.)

Mere om Dennis Greenberger og Christine A. Padesky

Her hos Bog & idé har du et bredt udvalg af bøger skrevet af Dennis Greenberger og Christine A. Padesky. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Padesky.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Følelser med fornuft" i serien "Nye psykologiske perspektiver" udgivet af Klim - "Følelser med fornuft (2. udg.)" i serien "Nye psykologiske perspektiver" udgivet af Klim

Bøger af Dennis Greenberger og Christine A. Padesky

Dennis Greenberger og Christine A. Padesky har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Padeskys bøger kommer bare som hæftet. Bøgerne af Padesky er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Klim.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Følelser med fornuft" af Dennis Greenberger og Christine A. Padesky

"Følelser med fornuft" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Nye psykologiske perspektiver". Det er Klim, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Følelser med fornuft (2. udg.)" af Dennis Greenberger og Christine A. Padesky

Det er muligt at købe Dennis Greenberger og Christine A. Padeskys "Følelser med fornuft (2. udg.)" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Padeskys serie "Nye psykologiske perspektiver". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Dennis Greenberger og Christine A. Padesky