Bog & idéJes Gerlach

Bøger skrevet af Jes Gerlach

7 produkter
7 produkter
De psykiatriske diagnoser
De psykiatriske diagnoserPovl Munk-Jørgensen og Per Bech
199,95 DKK
Hæftet
(1)
De psykiatriske diagnoser
Skizofreni og andre psykoser
Skizofreni og andre psykoserJes Gerlach
179,95 DKK
Hæftet
(0)
Skizofreni og andre psykoser
Grundbog i psykiatri
Grundbog i psykiatriKim Juul Larsen
669,95 DKK
Indbundet
(0)
Grundbog i psykiatri
Depression - symptomer, årsager og behandling
Depression - symptomer, årsager og behandlingJes Gerlach
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Depression - symptomer, årsager og behandling
Psykofarmaka
PsykofarmakaJes Gerlach og Per Vestergaard
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Psykofarmaka
Ældre og psykisk sygdom
Ældre og psykisk sygdomJes Gerlach
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Ældre og psykisk sygdom
Bedre selvtillid
Bedre selvtillidIrene Henriette Oestrich
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Bedre selvtillid

Mere om Jes Gerlach

Hvis du mangler en bog fra Jes Gerlach, kan du købe et bredt sortiment til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Gerlachs seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Depression - og hvad du selv kan gøre" udgivet af PsykiatriFonden - "Grundbog i psykiatri" udgivet af Gyldendal - "Depression - symptomer, årsager og behandling" udgivet af Psykiatrifondens Forlag - "Skizofreni og andre psykoser" udgivet af PsykiatriFonden - "Psykofarmaka" udgivet af PsykiatriFondens Forlag - "Grundbog i psykiatri" udgivet af HansReitzels - "Ældre og psykisk sygdom" udgivet af PsykiatriFondens Forlag - "Angstbogen" udgivet af psykiatrifondens forlag - "Forebyggelse af psykiske sygdomme" udgivet af Gyldendal

Mere om Jes Gerlachs bøger

Der er ni tilgængelige udgivelser af Jes Gerlach hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Jes Gerlach kan købes i flere formater. Bøgerne af Gerlach er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Depression - og hvad du selv kan gøre" af Jes Gerlach

Hos Bog & idé er "Depression - og hvad du selv kan gøre" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af PsykiatriFonden.

Jes Gerlach "Grundbog i psykiatri"

"Grundbog i psykiatri" kan købes som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jes Gerlach