Bog & idéMette Kopp

Bøger skrevet af Mette Kopp

Læs mere om Mette Kopp
4 produkter
4 produkter
24 pusterum
24 pusterumMette Kopp
69,95 DKK
Indbundet
(0)
24 pusterum
24 pauser
24 pauserMette Knop
49,95 DKK
EBOG
(0)
24 pauser
Lethed i hverdagen
Lethed i hverdagenMette Kopp
69,95 DKK
Indbundet
(1)
Lethed i hverdagen
Hilseformer & høflighed
Hilseformer & høflighedMichael Blædel (red.)
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Hilseformer & høflighed

Mere om Mette Kopp

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Mette Kopp, ser du et stort sortiment til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Kopp.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hilseformer & høflighed" udgivet af Modersmål-Selskabet - "Lethed i hverdagen" udgivet af Rosinante - "24 pauser" udgivet af Pretty Ink - "24 pusterum" udgivet af Gyldendal - "24 pauser" udgivet af Gyldendal - "24 pusterum" udgivet af Pretty Ink - "24 pauser" udgivet af Pretty Ink

Mette Kopps bøger

Mette Kopp har syv bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Kopps bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Kopp er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hilseformer & høflighed" af Mette Kopp

"Hilseformer & høflighed" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Modersmål-Selskabet, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Mette Kopp "Lethed i hverdagen"

Hos Bog & idé er "Lethed i hverdagen" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Rosinante, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Kopp